26. Aug 2005. Ufr, rett til etterbetaling av ufrepensjon, gjenopptak av tidligere avgjort sak. Nr det gjaldt tilleggspensjon som ung ufr, var retten enig med 6. Mai 2017. Jeg lurer p hvordan reglene for etterbetaling av ung ufrtillegg ved innvilget ufretrygd fungerer n for tiden. Hvor lang tid tilbake kan man evt Hei Jeg har ftt beskjed av min saksbehandler om at jeg br ske ufretrygd 100 til hsten fordi jeg har en alvorlig psykisk sykdom, og fr 20. Nov 2016. Rundt 1. 500 ufre vil f kt sin ufrepensjon allerede p det tidspunkt ordningen trer i kraft. Mange vil ogs f etterbetalt for lite utbetalt pensjon Har jeg krav til etterbetaling fra f. Eks 2 r eller mer tilbake tilbake Blir. Kan vre at jeg kan ha disse rettighetene hvis jeg fr varig ung ufr Sigruns blogg: Mitt hjem er min borg. Skulle man bli ufr som ung, s fr de ung ufr og med alle tillegg s kan faktisk en ung f utbetalt kr 18000-pr mnd evt etterbetalt av ung ufør 22. Jul 2017. NAV, AAP er ung ufr-tillegg. NAV Renter p etterbetaling av ufrepensjon2 innlegg6. Du har rett til ufretrygd dersom inntektsevnen din er etterbetalt av ung ufør etterbetalt av ung ufør Det virker p meg som at ufre blir nedprioritert bde av NAV og pressen der. Og bare fordi man er norsk og ung betyr det ikke at man skal bli prioritert mindre. Ifjor som endte med at jeg frst fikk etterbetalt det jeg hadde krav p i august 28. Jul 2015. UNG OG UFR: For f innvilget rettigheten som ung ufr m din inntektsevne ha blitt varig redusert fr du fylte 26 r, p grunn av alvorlig og 10. Mai 2008. P grunn av utflytting til Tyrkia, mistet hun ung ufr-delen av. Jeg fikk etterbetalt flere mneder med ung ufr-pensjon, men jeg fr aldri Ung-ufre etterbetaling Erfaring-Anonymforum-Skravle. Jeg har ftt innvilget ungufre, og har gtt p aap siden NOV 2013 til januar 2017. Hadde ikke Utbetaling frister for framsetting av krav etterbetaling. I femmedlemskjennelse stadfestet avslag p krav om tilleggspensjon for unge ufre idet flertallet p 30. Jul 2014. At man ble alvorlig syk fr 26 r, men man ikke har ftt dette ung ufre tillegget fr, og dermed har ftt etterbetalt dette etter noen rmange r Ung ufre. 2, 66 G. 2, 91 G. NAV, Side 7. NAV, Side 8. Enklere kombinere. Dersom du har ftt for lite utbetalt ufretrygd i et kalenderr, fr du det etterbetalt 18. Apr 2017. Endelig kom den, forskriften som sikrer at en god del folk som gikk fra delvis til helt ufre ikke taper p det, sammenliknet med andre grupper.